Menu

Verpleegkundige (niv. 4)


Wat ga je doen en wie ben jij?
Mensen helpen is jouw ding. Jij kunt tegen een stootje, bent fysiek sterk en hebt de gave om mensen zich op hun gemak te laten voelen en gerust te stellen. Als Verpleegkundige kun jij je als geen ander inleven, luisteren, vragen stellen en relativeren. Jij ondersteunt cliënten in zorgsituaties waarin ze (gedeeltelijk) door ziekte, een handicap of andere beperkingen niet meer voor zichzelf kunnen zorgen. Je observeert, signaleert, verzorgt, begeleidt en coördineert. Je stemt met de cliënt en eventuele mantelzorgers af. Je informeert en adviseert. Je overlegt ook met collega’s en met andere vakspecialisten, zoals diëtisten en fysiotherapeuten. Je doet er kortom alles aan om de situatie van cliënten te verbeteren. Met respect en vanuit een integere houding.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Je kunt rekenen op een baangarantie na het afronden van je opleiding.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt vanaf de start van je opleiding ingeschaald conform de CAO VVT in de fwg schaal van je toekomstige functie, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
  • De uren op school worden bij ons gezien als gewerkte uren en worden dus betaald.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Wat kun je van de opleiding verwachten?
Jij hebt een hart voor mensen. Daarom kies je voor een beroep in de gezondheidszorg. De opleiding mbo-verpleegkundige geeft je een brede basis. 

Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij in de toekomst het verschil kunt maken voor onze cliënten.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze recruiter Ankie Bazen via bovenstaande telefoonnummer.