Menu

Medewerker Maatschappelijke zorg (IG)


Wat ga je doen en wie ben jij?

Nu al zie jij het wanneer mensen extra hulp nodig hebben. Indien je de opleiding Verzorgende IG (Individuele gezondheidszorg) gaat volgen, dan weet jij ook van aanpakken. Je ondersteunt (tijdelijk) mensen die even zichzelf niet kunnen redden. Vaak zijn dat oudere mensen, regelmatig mensen die moeten revalideren. Jij vindt het fijn om anderen te helpen, kunt goed met mensen omgaan en signaleert kritisch of extra hulp gewenst is. Omdat niemand hetzelfde is en alle situaties anders zijn, ben je flexibel en kun je je goed inleven en aanpassen. Je staat open voor je cliënten en helpt hen met tact en geduld, maar treedt waar nodig ook daadkrachtig op. Zorgvuldig voer jij verpleegtechnische handelingen uit, geeft ondersteuning bij dagelijkse basiszorg handelingen en onderhoud eventueel contact met familie, huisarts, maatschappelijk werk of andere betrokkenen. Jij staat sterk in je schoenen. Zowel mentaal als fysiek. En je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden. Jij staat garant voor een sterke basis en begeleidt cliënten daar waar nodig. Als Verzorgende IG richt jij je op het ondersteunen van mensen in hun thuissituatie. Je verleent zorg en begeleidt hen. Het is belangrijk dat jij naast de technische kanten van het vak, zoals injecteren of het inbrengen van een katheter, ook goede en correcte sociale vaardigheden hebt en initiatief neemt. Jij ziet als geen ander wat er in de thuissituatie gebeurt en wat eventueel extra nodig is.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Je kunt rekenen op een baangarantie na het afronden van je opleiding.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt vanaf de start van je opleiding ingeschaald conform de CAO VVT in de fwg schaal van je toekomstige functie, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
  • De uren op school worden bij ons gezien als gewerkte uren en worden dus betaald.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Wat kun je van de opleiding verwachten? 
De opleiding Verzorgende IG is zeer praktijkgericht. Het opleidingsinstituut leert je om mensen te ondersteunen bij hun basisbehoefte en hen te begeleiden. Zo krijg je onder andere verpleegtechnische handelingen en theorie over ziektebeelden, anatomie en fysiologie geleerd. 

Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij in de toekomst het verschil kunt maken voor onze cliënten. 

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze recruiter Ankie Bazen via bovenstaande telefoonnummer.