Menu

Helpende plus


Wat ga je doen en wie ben jij?
Niet iedereen redt het om zelfstandig te wonen en leven. Sommige mensen hebben hulp nodig. Bij hun persoonlijke verzorging, in het huishouden of bij recreatieve activiteiten. Als helpende zorg en welzijn ondersteun je volwassenen en kinderen. Je bent handig en biedt ze een helpende hand toe. Pakt aan en komt met praktische oplossingen. Bij de uitvoering van je taken houd je rekening met de ondersteuningsbehoefte van de cliënt/zorgvrager of het kind. Het is namelijk de cliënt die de regie heeft over zijn eigen leven. Je begeleidt in het stimuleren van de zelfredzaamheid van je cliënt, zorgvrager of kind. Soms zijn de situaties waarin je komt moeilijk. Zowel fysiek als mentaal. Je hebt geen moeite met onregelmatige werktijden. Jouw werkplek als helpende zorg & welzijn in de thuiszorg is bij cliënten thuis.

Wat mag je van ons verwachten?

  • Je kunt rekenen op een baangarantie na het afronden van je opleiding.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt vanaf de start van je opleiding ingeschaald conform de CAO VVT in de fwg schaal van je toekomstige functie, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
  • De uren op school worden bij ons gezien als gewerkte uren en worden dus betaald.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Wat kun je van de opleiding verwachten?
Tijdens de opleiding staan diverse kerntaken centraal, zoals het uitvoeren van huishoudelijke werk, het zorgen voor de ander gericht op zelfstandig functioneren, het opstellen van een werkplan, het begeleiden van activiteiten én het uitvoeren van organisatie- en beroepsgebonden taken. Het opleidingsinstituut gaat er voor zorgen dat jij - zowel op school als in de beroepspraktijk - ervaring en kennis opdoet met het uitvoeren van de verschillende taken die hierbij horen. Natuurlijk wordt je daarbij intensief begeleidt en worden je vaardigheidstrainingen, praktijklessen en projecten aangeboden. In combinatie met de theorie wordt je klaargestoomd voor de toekomst in de zorg.

Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij in de toekomst het verschil kunt maken voor onze cliënten.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze recruiter Ankie Bazen via bovenstaande telefoonnummer.